Bild
Nästa artikel
Smaklig rundtur i Skaraborg

Smaklig rundtur i Skaraborg

NYHETER

Destination Läckö-Kinnekulle har det senaste året jobbat med sin app Läckö-Kinnekulle. I den hittar du alla evenemang i Lidköping och Götene samt självguidade turer.

Senaste tillägget till denna är en White Guide tur som tar dig till alla restauranger och caféer i Skaraborg som har fått äran att vara med i Nordens ledande guidesystem bland matställen.

Totalt finns 22 White Guide omnämnda caféer och restauranger i Västra Götaland, 17 av dem är i Skaraborg och 10 av dem i Destination Läckö-Kinnekulle.

– Det känns bra att kunna lyfta den unika matkultur vi har i området och hjälpa varandra att synas, säger Carolina Hellström, Destination Läckö-Kinnekulle AB.

De restauranger som finns med är från Lidköping är restaurang Sjöboden, Hvita Hjorten, Café Stallet, Feeling restaurang & vinbar, Mellbygatans, Café Bella Mi, Henrys Bageri & café samt Rådhuskonditoriet. I götene finns Forshems Gästgivaregård och Café på klostret representerade. I övriga Skaraborg finns Sill & Dynamit, Esti, Nordpolen, Sivans ost café och butik, Bjertorp Slott, Den lilla kroken och Vilhelmsro Gårdscafé.

Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.