Bild
Nästa artikel
Smart husbil från Sun Living

Smart husbil från Sun Living

Husbil

Ställer man sängen på tvären i en husbil så ryms ett rymligt garage under och dessutom ett badrum med gott om svängrum och "walk in closet". Se bildspel!

Det är inte alla husbilar i instegsklassen som har ett så kallat "raum-bad" där toa och dusch är placerade på varsin sida om mittgången. Det är en lösning som ger möjligheten att stänga av hela avdelningen framåt genom att man ställer upp toadörren.

Sun Living S 70 SP har det och inte nog med det, den har också dubbla garderober i samma avdelning vilket gör att man kan kalla det för walk-in-closet.

Allt detta lyckas Sun Living uppnå tack vare att sängen är placerad på tvären. Det gör också att garaget under är tillräckligt stort för cyklar.

I övrigt är det en halvintegrerad husbil i instegsklassen där fördelaktig prissättning gör att den lämpar sig för många nybörjare på husbilar. Den har 3 bäddar men kan utrustas med 5 bäddar och totallängden är 6,99 meter.

Se bildspelet här intill!
Taggar: Nyheter, Sun Living

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.