Bild
Nästa artikel
Smart verktyg inför resan

Smart verktyg inför resan

Nyheter

Nu gör Stena Line det enkelt att planera resan i Europa, in och inspireras på deras sida.

Stena Line lanserar inspirationssajten och planeringsverktyget stenaroadtrip.com – med över 500 noga utvalda saker att se och göra runt om i Europa. Det är bara att inspireras och välja vilka platser du vill besöka så sätts färdrutten ihop automatiskt.

Med bilen som färdmedel kan man besöka massvis med platser där ingen annan varit och göra saker som ingen gjort. Enligt Stena Lines reseundersökning Bilsemesterrapporten 2013 är det just friheten och möjligheten att besöka platser dit få andra åker som lockar mest med resformen. 
– I Bilsemesterrapporten svarar 86 % av svenskarna att de kan tänka sig att åka på en roadtrip, men bara runt hälften (44 %) planerar att göra det i år. Målet med stenaroadtrip.com är att göra det så enkelt som möjligt att både inspireras och planera sin roadtrip, säger Carsten Kruse, Head of Travel Scandinavia på Stena Line.

500 platser, 80 reportage och 5 kända svenskar

På stenaroadtrip.com finns redan från start åtta olika kategorier som tillsammans innehåller fler än 500 noga utvalda saker att se och göra, exempelvis 86 av de mysigaste restaurangerna, 24 av de bästa vingårdarna och 80 av de mest intressanta museerna. Dessutom finns det fler än 80 reportage, guider och reseberättelser att läsa och inspireras av. Under rubriken ”Resehjälpen” finns en hel del praktisk information samlat som är bra att ha när man bilar i olika länder.

Din resa planerar du i två steg: Först låter du dig inspireras och klickar för vilka platser du vill besöka. Sedan växlar du till planeringsverktyget med hela din resa utritad på en karta. Där kan du välja resväg och färjeförbindelse, hitta lämpligt boende och lägga till egna stopp.

Taggar: Nyheter, Hem, default_top
Smart verktyg inför resan

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.