Bild
Nästa artikel
Sol, sommar och mjukglass

Sol, sommar och mjukglass

NYHETER

OKQ8 var den drivmedelsaktör på marknaden som sålde mest glass i hela Sverige förra året. I år storsatsar man på mjukglass och ”drömshake” för att ge människor på väg ett ännu bättre och godare stopp längs vägen. 

Är du på resande fot och blir omåttlig glassugen kan du svänga in på en OKQ8-station och stilla begäret med en mjukglass.

– Det känns fantastiskt roligt satsa på en så god och somrig produkt som mjukglass. Nu ser vi fram emot en varm och lång sommar så att vi även detta år kan slå rekord i glassförsäljning. Genom att erbjuda mjukglass på alla våra bemannande stationer hoppas vi kunna ge en ännu bättre upplevelse för dem som besöker oss i sommar, säger Marie Edberg, kategorichef, OKQ8. 

OKQ8 har investerat i nya mjukglassmaskiner på i stort sett alla stationer för att alla resenärer ute på vägarna i Sverige i sommar kan stanna till för en riktigt god mjukglass med flera sorters topping. Den som istället föredrar en smarrig drömshake behöver inte misströsta. OKQ8:s drömshake är en milkshake i tre smaker, jordgubb, choklad och den något vuxnare smaken, lemon-curd.

25 kronor begär man för mjukglassen och drömshaken 39 kronor. Utöver detta har OKQ8 ett brett sortiment av stycksaksglass från GB och Triumfglass. Förra året sålde OKQ8 800 000 mjukglassar och 3,5 miljoner stycksaksglassar.

Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.