Bild
Nästa artikel
SoliferPolar omorganiserar

SoliferPolar omorganiserar

nyheter

Östgöta Camping-Gruppen expanderar och bildar den 1 december SoliferPolar Sverige AB som blir ny agentur för Solifer och Polar på den svenska marknaden. Försäljning och marknadsföring av gruppens samtliga varumärken kommer att styras från Vadstena medan produktionen av husvagnar och husbilar fortsätter att ledas från Dorotea.

Östgöta Camping-Gruppen bildar agentur för Solifer och Polar. Tidigare i höstas kommunicerade SoliferPolar AB att företaget förvärvat en del i Östgöta Camping-Gruppen, en av landets största leverantör inom fritidsfordon. Bildandet av SoliferPolar Sverige AB, där Östgöta Camping-Gruppen blir agentur för varumärkena Solifer och Polar, är en naturlig följd av affären. En omedelbar effekt av den nya agenturen är att Östgöta Camping-Gruppen utökar sin organisation för att möta de tilltagande arbetsuppgifterna.

 

- Vi söker nu en ny marknadschef som skall ansvara för samtliga våra varumärken, utöver detta kommer vi också att rekrytera en brand manager till Solifer och Polar med ansvar för vårt återförsäljarnät, säger Peter Östlund, VD för Östgöta Camping-Gruppens samtliga agenturer.

 

Östgöta Camping-Gruppen har 15 års erfarenhet som importörsorganisation och driver sedan tidigare agenturerna för Bürstner, Niesmann+Bischoff och Movera tillbehör i Vadstena. Den långa erfarenheten i kombination med förstärkning genom nyrekryteringar, ger företagets återförsäljare en professionell och fokuserad samarbetspartner, vilket i slutändan enbart innebär fördelar för slutkonsumenten. Peter Östlund som är VD för agenturerna tillträder som VD även för SoliferPolar Sverige AB. Han betonar att såväl medarbetare som återförsäljare alla är en viktig kugge i ett större sammanhang.


 

-       Det är en spännande resa som tar vid, där vi tillsammans ska ta ytterligare marknadsandelar. Våra olika verksamheter har sedan start utvecklats mycket bra och nu tar vi ytterligare ett steg i vår framgångsrika utveckling, säger Peter Östlund.

 

Grunden till verksamheten, Östgöta Camping, startade 1969 i Mantorp och utökades med import av Bürstner 1996, Niesmann+Bischoff 2009 och Movera tillbehör 2010, som samtliga drivs i fristående bolag. 

 

Text: SoliferPolar

Bild: Mikael Galvér

Taggar: Nyheter, Hem

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.