Bild
Nästa artikel

SoliferPolar rekryterar marknadschef från Volkswagen.

Nyheter

Niclas Runberg blir marknadschef för husvagns- och husbilstillverkaren SoliferPolar AB.

Niclas Runeberg har tidigare jobbat som marknadschef för Volkswagen personbilar. 2011 blev han utsedd till Årets marknadschef i kategorin bilar.

- Det ska bli väldigt roligt att få verka inom en spännande och växande bransch där min uppgift kommer bli att framförallt utveckla både produkter, tjänster och affären för såväl Polar som Solifer. Det finns en otrolig kompetens och erfarenhet i företaget och i dess återförsäljarnät som är en viktig grund för att fortsätta bygga dessa fina varumärken till att framgångsrikt ta marknadsandelar på en mycket tuff marknad. Jag tror att jag kan bidra till företagets utveckling genom mina erfarenheter från att ha varit med och bidragit till Volkswagens suveräna utveckling sedan 2004, i marknadsandelar men framför allt som ett mycket mer attraktivt varumärke idag, säger Niclas Runberg

Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.