Bild
Nästa artikel
Solifers jubileumshusbil premiärvisas i Kista

Solifers jubileumshusbil premiärvisas i Kista

NYHETER

Under 2014 firar Solifer 50 år och därför släpper de nu en jubileumshusbil där de första 50 exemplaren numreras.

Solifer firar 50 år under 2014 och det görs med en jubileumshusbil. Solifer Finlandia 715 S byggs av tyska LMC men planlösningen i en helintegrerad modell är specialgjord för Solifer. Lågt placerade långbäddar och stort badrum längst bak är mycket populärt här i norra Europa och 715 S har även vinkelkök.

Precis som på LMC:s husbilar har även Solifer 715 S den så kallade LLT-tekniken i väggarna. Long Life Technology. En helt träfri konstruktion som vi skrivit om tidigare. Dessutom är tak och golv glasfiberförstärkta. Priset för jubileumsmodellen Solifer Finlandia 715 S är 795 000 kronor. Den är utrustad med en mängd tillbehör som AC i förarhytt, komfortstolar, läderratt, backkamera, Heki taklucka och vattenburen golvvärme från Alde. De 50 första jubileumshusbilarna kommer att numreras.
Finlandiabilen går även att beställa utan jubileumspaketet och den heter då Finlandia 715 (utan S:et i slutet) och kostar 695 000 kronor.

Solifer Finlandia 715 S premiärvisas på Caravan Stockholm 13-16 februari.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.