Bild
Nästa artikel
Sörberge Husvagnar blir Birsta Fritidscenter

Sörberge Husvagnar blir Birsta Fritidscenter

NYHETER

Nytt namn, ny och större lokal – samma koncept och service. Så beskrivs det 30-årsfirande företaget som i januari flyttade till nya lokaler fem kilometer från de gamla samtidigt som de bytte namn.

Birsta Fritidscenter, tidigare Sörberge Husvagnar, är bland annat återförsäljare av husbilar och husvagnar. Bland deras varumärken återfinns Knaus, Weinsberg, Tabbert, CI och Rollerteam. Från och med januari 2019 bedriver de sin verksamhet på Timmervägen 4 i Birsta köpcenter.

– Vår idé är hela tiden att inspirera våra kunder till ett året-runt-boende, säger Erik Dahlberg som är säljare på det som numer heter Birsta Fritidscenter.

I januari var det officiell invigning i de nya lokalerna där ytan tredubblats jämfört med tidigare.

– Vi kände att vi vuxit ur de 1000 kvadratmeter som vi verkat i tidigare och att det här är så vi måste möta den ökade efterfrågan som finns på våra produkter. På Birsta blir vi bland annat grannar med Ikea och våra andra verksamheter, som innefattar försäljning av skotrar och trädgårdsmaskiner samt serviceanläggning, säger Thomas Jonsson på Birsta Fritidscenter.
 
Med i flyttlasset fanns naturligtvis också det koncept som utmärker företaget, vilket 2019 firar 30-årsjubileum.

– Vi vill gärna att våra kunder ska upptäcka och vara medvetna om att det vi till stor del säljer är ett boende som är användbart tolv månader om året. Inte minst då det handlar om campingbilar, även kallade plåtisar. För att verkligen visa vad vi menar och förmedla vår kunskap erbjuder vi att följa med och vara delaktiga i första övernattningen. På plats kan vi enklare förklara vilka faciliteter som finns i ekipaget och förmedla hur bekvämt livet kan vara i våra produkter. Dessutom tillagar och bjuder vi givetvis på en enklare måltid med tillhörande lämplig dryck till de som önskar, lovar Erik Dahlberg med ett leende.
Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.