Bild
Nästa artikel
SPA-känsla i BiancoLine

SPA-känsla i BiancoLine

NYHETER

Hymer vill att du ska känna dig riktigt lyxig när du far iväg med din nya BiancoLine och låter därför ett SPA-paket för 8000 ingå i köpet.

Yttre skönhet och inre hälsa, så vill Hymer beskriva sin kampanj att lämna med ett SPA-paket vid köp av BiancoLine-husbilarna. På samma gång understryker de kopplingen till Bad Waldsee där bilarna tillverkas, regionen är känd just för att de har många SPA-anläggningar.

- Du får ett helt paket med såväl lakan som badrockar och som grädde på moset även ett komplett set med skönhetsprodukter. Dessutom kommer sängarna att vara snyggt bäddade med lakanen i hotellkvalitet när du kör hem med bilen första gången, säger Fredrik Uhlin på Hymer och tillägger att badrockarna kommer att ligga snyggt hopvikta ovanpå täckena.

Fredrik menar på att det ska ge den där speciella känslan av lyx som Hymer tycker att BiancoLine-serien av husbilar representerar. Och utan tvekan är det ett något annorlunda koncept. Lyxbäddade sängar redan vid leverans, vad mer kan man begära?
Det här ingår

- Bäddmadrasser för två
- 2 täcken
- 2 kuddar
- 2 påslakan
- 2 örngott
- 2 underlakan (alt. ett dubbel)
- 2 handdukar
- 2 badlakan
- 2 badrockar
- 2 spa-kit från Kerstin Florian

Taggar: Nyheter
SPA-känsla i BiancoLine

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.