Bild
Nästa artikel
Speciell Hobby-husvagn på eBay

Speciell Hobby-husvagn på eBay

AUKTION

Är du heavy metal-fan har du nu ditt livs chans att ropa in en Hobby De Luxe Edition 440 SF där även autograferna från Blind Guardian, Heaven Shall Burn, Beyond the Black och Equilibrium följer med.

Vita dödskallar på svart bakgrund och ett häftigt collage på heavy metal-artister på karossen till den här Hobby De Luxe Edition 440 SF är vad budvinnaren får. Auktionen pågår fram till den 20 november på eBay.

Husvagnen är ensam i sitt slag och auktioneras ut för ett ideellt ändamål. Intäkterna går till The Wacken-Foundation som är en icke vinstdrivande fond som stöder unga artister inom rock och heavy metal.

På vagnens högersida finns ett konstverk som föreställer kända metal-artister som har uppträtt på W:O:A under de senaste åren. De äkta autograferna hittar du på badrumsdörren.

Den sportiga husvagnens ungdomliga attityd understryks av inredningen som går i ljust trä och brunt, häftiga röda inredningsdetaljer och en påkostad belysning. Vikten uppges vara 1300 kilo, bredden 2.30 meter och längden till dryga sex meter.

Oavsett vem som ropar in husvagnen lär budvinnaren bli kung på nästa års W:O:A-träff (3 - 5 augusti 2017) i nordtyska Wacken. 

Så nu är det bara att kolla in bildspelet, kasta dig på eBay och börja buda!
Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.