Bild
Nästa artikel
Ställplats på förslag i Trelleborg

Ställplats på förslag i Trelleborg

skåne

Trelleborgs allehanda samt Sydsvenskan skriver båda om ett medborgarförslag kring fler ställplatser i Trelleborg. Kommunen tycks vara positiv till förslaget som kommer att utredas vidare.

Att skicka in medborgarförslag till kommunen är ett sätt att få till ställplatser för gästande turister i sin hemkommun. Något som Frank Rambris från Beddingestrand gjorde efter att han skaffat sin första husbil förra året. Då fick han upp ögonen för bristen på ställplatser i sin egen hemkommun.


Läs mer på Sydsvenskan och Trelleborgs Allehanda

Taggar: Nyheter, Hem

Kommentarer

#1
Lars Fogelquist
2013-08-07 11:05

Mycket lovvärt medborgarförslag. Sverige är ett "u-land" när det gäller ställplatser. Vi har rest runt i Europa under 7 säsonger och kört drygt 10000 mil. C:a gång per vecka använder vi camping för fyllning/tömning m.m., i övrigt fricamping eller GRATIS ställplats. Med över 100 l I tankar och solcell behöver vi inte uppsöka välutrustade platser, utan det är en PARKERINGSPLATS för natten vi behöver, gärna belägen nära tätorters centrum, för att lätt kunna besöka resturang, affär m.m.

#2
Kerstin Strömstedt
2013-08-20 19:38

Vi var i Trelleborg ställplats i förra veckan v.33 och det var överfullt även på den intilliggande parkeringen. Mycket bra om den kan utvidgas. Läget är perfekt nära centrum och färjorna.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.