Bild
Nästa artikel
Ställplatsen Oasen Rømø får fler platser

Ställplatsen Oasen Rømø får fler platser

NYHETER

Den populära ställplatsen på danska Römö, Autocamperplads Oasen Rømø, har byggt ut med ytterligare 22 tomter och kan nu ta emot 200 husbilar samtidigt.

Oasen Rømø är Danmarks mest besökta ställplats och många har haft problem att få plats när de kommit. Nu ska det bli lite bättre efter det att den byggts ut under vintern.

Den mycket speciellt utformade miljön har lockat många, även de som kommer långväga ifrån, och platsen har fått lite av kultstatus över sig. Nöjda gäster har till och med skapat en inofficiell Facebook-sida (Oasen Rømø), så intresset att besöka den har spridit sig som ringar på vattnet.

Under högsäsongen har de tvingats säga nej till mellan 50 och 100 sugna husbilister per dygn så även om de 22 nya platserna är mycket välkomna är det ändå inte säkert att de räcker till. Redan nu har de kunnat märka av en högre beläggningsgrad jämfört med 2018.

Här hittar du deras hemsida.

Ska du campa med din husbil/vagn i påsk?

Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.