Bild
Nästa artikel
Ställplatser i Hjo

Ställplatser i Hjo

NYHETER

Intresset för ställplatser ökar i takt med antalet husbilar och i Hjo har kommunen pekat ut två stycken. En bakom medborgarhuset Park och en på söder.

I den härliga trästaden Hjo har det nu blivit bättre med uppställningsplatser för husbilar skriver Hjo tidning.

Hjo har en ställplats bakom medborgarhuset Park och en på söder. Däremot är det inte tillåtet att övernatta på Strömparterren i hamnen, men väl att parkera fyra timmar, precis som för personbilar. 

Parkeringen är inte avsedd som ställplats för husbilar, förklarar samhällsbyggnadschef Håkan Karlsson till Hjo tidning och påpekar att det inte är tillåtet med parkering av husvagnar eftersom det kan vara svårt att komma runt på parkeringsplatsen.

Kommunen har två ställplaster för husbilar. Dels på parkeringen bakom medborgarhuset Park, dels på parkeringsplatsen på söder utmed Jönköpingsvägen. Därutöver finns campingplatsen norr om stan och privata ställplatser utmed 195:an och 194:an.

Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.