Bild
Nästa artikel
Ställplatser i Oskarström

Ställplatser i Oskarström

NYHETER

Ytterligare ett medborgarförslag om ställplatser kommer upp på den politiska agenda, denna gång i Oskarström

Grusplanen invid Furulundsbadet som under sommarmånaderna används som parkering kan bli en ny ställplats för husbilar. På sitt möte idag beslutade utskottet att det ska utredas närmare om platsen kan vara lämplig för husbilsuppställning.

Utredningen ska bland annat titta närmre på vilka konsekvenser planerna skulle få för de idrottsföreningar som använder grusplanen mellan november och april samt hur det skulle påverka badets verksamhet.

Önskemålet om att uppföra en uppställningsplats för husbilar har kommit från de boende i orten genom projektet Framtid Oskarström. Pengar för att genomföra en utredning i syfte att hitta en lämplig plats finns i kommunens budget.

– Vi får nu se vad den fördjupade utredningen säger, men det finns helt klart fördelar med en placering på grusytan. Inte minst är det en lämplig plats med tanke på närheten till friluftsbadet, fotbollsplaner, fiskemöjligheter och Oskarströms centrum, säger samhällsbyggnadsutskottet 1:e vice ordförande, Lars Püss (M).

Var?

Oskarström ligger strax norr om Halmstad efter väg 26

GPS: N56°48'08", E12°58'34"

Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.