Bild
Nästa artikel
Här är alla som publicerats mellan 2009 och 2017
Här är alla som publicerats mellan 2009 och 2017

Ställplatsguiden 2018 är på gång!

NYHETER

Många kontaktar redaktionen och undrar när Ställplatsguiden 2018 kommer?
Är du prenumerant är det bara att vänta, den kommer snart i brevlådan. Men hur gör lösnummerköpare?

Utgivningsdatumet är satt till den 17 maj men prenumeranter kan få den lite tidigare. Är du lösnummerköpare kan du fråga redan nu om din lokala handlare har Husbil & Husvagn i sitt utbud. Om de inte har det är det hög tid att de skaffar det!

Varför dröjer det så undrar många? Svaret är att det tar lång tid att få in informationen från de hundratals ställplatser i Sverige, Norge, Danmark och Tyskland som igår i guiden.

Det är den tionde upplagan av guiden som vi just nu läger sista handen vid. Mellan åren 2009 och 2014 var det en bilaga till det ordinarie nummer sex i utgivningen. Därför florerar fortfarande uttrycket ställplatsbilagan. Eftersom intresset för ställplatser succesivt ökat så vigs sedan 2015 hela nummer sex till ställplatser. 2009 vad bilagan åtta sidor tjock med och 2017 var den hela 140 sidor! Från 100 till 568 ställplatser på tio år är inte illa jobbat tycker vi. Håll ut! Den är snart klar!
Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.