Nästa artikel
Stor och liten!
nyheter

Stor och liten!

Publicerad 10 december 2015 (uppdaterad 10 december 2015)
2016 lanserar amerikanska Northstar två ny campermodeller som båda är extrema. 12 STC är marknaden längsta och modellen Vista är en av de minsta.
Nu kommer Northstar med två storleksmässigt helt olika campers. Vi börjar med den minsta, Northstar Vista, som är endast 205 cm lång och väger 560 kilo. Trots de nätta måtten är kyl, frys, värme och spis standard. På tillvalslistan finns bland annat varmvattenberedare, utedusch och Porta Potti. Tre personer kan sova i campern som passar till alla amerikanska pickuper med korta flak samt VW Amarok. Priset är 162 000 kr i basutförande.

Nya Bjässen Northstar 12 STC har en golvlängd på hela 365 cm och på det står allt man kan önska sig i en camper vad beträffar lyx, komfort och utrymmen. I köket finns en kyl/frys på 240 liter, trelågig gasolspis med ugn samt en mikrovågsugn (230V). I badrummet finns en stor separat dusch och det går att välja mellan en Thetford kassettoalett eller en spoltoa med fast tank från Dometic.

Färskvattentanken är på hela 155 liter vilket kommer väl till pass för det finns även en utedusch. På elektroniksidan finns tv-antenn och en cd-stereo. Stödbenen är elektriska och 12 STC är förberedd för att kopplas in till ett elverk. Om en bunkäng monteras(tillval) kan upp till sex personer sova i denna jättelika camper som är 240 cm bred och 575 cm lång. Torrvikten är 1430 kilo.  12 STC passar på amerikanska fullzise pickuper med 8 fots flak. Priset är 436 000 kr.
 

Northstar Vista är en av de minsta campermodeller som finns.

Northstar 12 STC är längst.

Relaterade bildspel

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.