Bild
Nästa artikel

Stor utbildning av verkstäder

NYHETER

Sveriges Fordonsverkstäders Förening startar den största utbildningssatsningen i verkstadsjuridik någonsin i verkstadsbranschen.

Redan den 25 november startar den största utbildningssatsningen i praktisk verkstadsjuridik för bilverkstäder någonsin.

Utbildningen inriktar sig både till fria och märkesbundna bilverkstäder och den baseras på Konsumenttjänst och Köplagen. Utbildningar kommer att hållas på ca 35 olika orter.

Att SFVF får vara med och lyfta anseendet och kunskapen i branschen för fria och auktoriserade verkstäder är helt fantastiskt roligt. En del kedjor har också lagt in i sin standard att minst en person på verkstan ska ha gått utbildning i verkstadsjuridik.

Det är väldigt glädjande att verkstäder tar till sig den kritik som har varit och nu påbörjar ett förändringsarbete.  Att lära sig jobba rätt från början och lära sig juridik är ett stort steg i rätt riktning.

Allt pekar på att SFVF kommer utbilda upp mot 1 500 personer i verkstadsjuridik under 2015 och det torde vara ett nytt rekord.
Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.