Nästa artikel
Stora Barnsemesterpriset till Daftö Resort
NYHETER

Stora Barnsemesterpriset till Daftö Resort

Publicerad 16 mars 2018 (uppdaterad 23 mars 2018)
Svensk resesajt för familjer, barnsemester.se, har låtit sina besökare rösta fram årets bästa campingplats för barnfamiljer. Vinnare är Daftö Resort i Strömstad.

– Det känns extra roligt att det är besökarna, de som upplevt vår produkt, som röstat på oss. Vi är jättestolta över det här priset, säger Lena Kempe, VD på Daftö Resort.

Varje år utser barnsemester.se vinnaren av Stora Barnsemesterpriset i ett flertal olika kategorier. För Daftö Resort blev det i år seger som bästa campingplats för barnfamiljer.

– Vi har jobbat i många, många år med att få till upplevelser för alla och som är riktade till hela familjen. Sedan tror jag att helheten och känslan av att man alltid har något att göra är en bidragande faktor, säger Lena Kempe.

Den intilliggande nöjesparken Daftöland, som också var nominerat till Nordens bästa temapark, har så klart en stor del i det breda aktivitetsutbudet.

– Vi har mycket fokus på att skapa upplevelser som man kan uppleva tillsammans och det är det som är grunden för en lyckad semester.

Stora Barnsemesterpriset är den andra prestigefyllda utmärkelsen som Daftö Resort får under 2018. Tidigare i år blev man som enda campingplats i Sverige utsedd till Superplatz av tyska motorganisationen ADAC.

– Att få bekräftelse på att vi gör något bra är självklart alltid roligt, men framför allt sporrar det oss till att bli ännu bättre och skapa ännu fler minnesvärda upplevelser för våra besökare, avslutar Lena Kempe.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.