Köande campingentusiaster

Nästa artikel
Stort intresse för säsongsplatser på Daftö
NYHETER

Stort intresse för säsongsplatser på Daftö

Publicerad 30 augusti 2019

Köande campingentusiaster

Sedan i måndags ringlar en kö utanför receptionen till Daftö Resort, trots att högsommaren är över. Anledningen till kön är släppet av säsongsplatser som sker 1:a och 2:a september.

Daftö Resort utanför Strömstad är ett sommarparadis för barnfamiljer och har flera gånger blivit utsedd till ”Bästa campingplats för barnfamiljer”. Pool, nöjespark och äventyrsgolf är några spännande saker som lockar stora som små varje år och även om högsommaren är över attraherar platsen besökare efter ännu en lyckad sommarsäsong. Men fortfarande sitter många utanför receptionen för att komma in även nu i slutet av augusti och andra har köat en hel vecka inför släppet av campingens säsongsplatser nu på söndag.

I kön finns även en handfull norrmän som kamperat dygnet runt sedan i söndags, för att få en säsongsplats på campingen. Ingen i kön har tidigare förut köat fysiskt så länge till något, men de menar att en säsongsplats på Daftö är värt det.

– Daftö Resort är det perfekta stället för barnfamiljer att semestra på, hävdar en av norrmännen som hoppas på att få sig en plats för att kunna spendera mer tid på Daftö i framtiden. Han och hans familj har, som många, fått mersmak av platsen efter några besök på campingen och nöjesparken Daftöland.

På söndag den 1 september har befintliga säsongsgäster möjlighet att byta tomt och den 2 september släpps de återstående platserna till nya säsongsgäster. En ringlande kö inför nästa år är anmärkningsvärt för utomstående, men för VD Lena Kempe och hennes medarbetare på Daftö hör det till vanligheten inför ett säsongssläpp.

– Att intresset och engagemanget för oss är stort år efter år gör oss väldigt glada och stolta. Sommaren 2019 har knappt slutat innan vi och gästerna längtar till nästa, men innan dess har vi helger på Daftöland, Spöktober, julshower och en härlig vår att se fram emot avslutar Lena. 

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.