Stöten i Sälen har 21 liftar och 47 nedfarter. Mormors störtlopp är Dalarnas- och Sälens längsta nedfart med 3 060 meter.

Nästa artikel
Stöten blev årets skidanläggning
NYHETER

Stöten blev årets skidanläggning

Publicerad 22 maj 2019 (uppdaterad 22 maj 2019)

Stöten i Sälen har 21 liftar och 47 nedfarter. Mormors störtlopp är Dalarnas- och Sälens längsta nedfart med 3 060 meter.

Även om vi lagt skidsäsongen bakom oss är det nu som den gångna vintersäsongens skidanläggning utses. I år blev det Stöten som tog hem priset!

Svenska Skidanläggningars Organisation,SLAO, skidanläggningarnas bransch- och intresseorganisation, utser varje år vinnare i tre olika kategorier varav ”Årets Skidanläggning” är en. Vinnarna korades den 21 maj.

– Vi är så stolta och glada över att vara Årets skidanläggning! Det är ytterligare ett kvitto på att senaste årens satsningar och hårda arbete gett resultat, säger Johan Thorn vd, Stöten i Sälen AB.

Årets Skidanläggning tilldelas en anläggning som med utomordentligt engagemang, modiga satsningar och/eller stor idérikedom bidragit för att utveckla branschen långt utöver det vanliga, enligt SLAOs egen beskrivning. I år var det Stötens tur, som även i fjol var nominerad till samma pris, att ta hem den åtråvärda utmärkelsen.

Nomineringen lyder

Som den nordligaste anläggningen i Sälenfjällen utvecklas Stöten lite i skuggan av de andra anläggningarna i området. Här drivs ett ambitiöst förbättringsarbete, förra årets stora liftsatsning har i år följts upp med nya fina nedfarter, bättre snöupplevelser och en imponerande skilodge. Utan att förlora sin själ fortsätter Stöten en spännande bana, till stor del tack vare engagerade medarbetare och hög servicekänsla. Stöten är en frisk uppstickare som gör skidåkningen i Sälenfjällen ännu mer attraktiv.

– Vi är stolta, hedrade och obeskrivligt glada över att vara årets skidanläggning! Vi har de senaste åren investerat stort och jobbat hårt med att utveckla hela Stöten vilket gett många mycket positiva resultat. Inte minst har vi våra fantastiska medarbetare att tacka! Vi har många som återkommer år efter år vilket gett en genuin kännedom och kunskap om Stöten, vilket märks väl i servicen till gästerna. Att vi nu dessutom officiellt blir utsedda och prisade som årets skidanläggning är ytterligare ett kvitto på det, avslutar Johan Thorn pressmeddelandet med.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.