Nästa artikel
Succéfirande hos husvagnsjubilar
NYHETER

Succéfirande hos husvagnsjubilar

Publicerad 26 april 2018
I helgens solsken samlades hundratals personer hos Henrikssons Husvagnar i Lådö, strax utanför Enköping. Företaget fyller nämligen 50 år i år och bjöd in både kunder och leverantörer att fira jubileet.
– Det var en succé, redan innan vi öppnade stod det besökare utanför och köade för att få komma in, säger Christina Henriksson som är delägare och säljare i företaget.
 
Helgens jubileumsfirande hos Henrikssons var välbesökt. Totalt kom närmare tusen personer förbi under de två dagarna då det bjöds på mat, tårta, musik och aktiviteter för stora såväl som små. På gården samlades besökare i alla åldrar: familjer, par och pensionärer.

– Det var vår mest lyckade helg någonsin! Det kom många kunder vi känner sedan länge men vi knöt också en hel del nya bekantskaper, vilket är väldigt roligt, säger Christina Henriksson.

Och besökarna var nöjda, många berömde till exempel den 800 kvm stora tillbehörsbutiken som är en av landets största i sitt slag.
 
Henrikssons Husvagnar grundades av Stig och Lena Henriksson år 1968 och verksamheten bedrevs inledningsvis i en lada. Så småningom köptes mark i närheten och där byggdes den fastighet där företaget håller till än idag. Lokalerna har sedan byggts ut i flera omgångar för att rymma den expanderande verksamheten som idag drivs av Lena och Stigs barn Christer och Christina Henriksson.
 
Att företaget fyller 50 är inte det enda som firas, webbhandeln Campingvaruhuset som drivs från samma hus fyller dessutom tio år. Totalt omsatte de två verksamheterna 80 miljoner kronor under 2017 och de sysselsätter idag 15 personer.

– De senaste fyra åren har vi mer än fördubblat både vår omsättning och antalet anställda, säger Christer Henriksson, som ser ljust på framtiden och tror på en ytterligare ökad tillväxt de kommande fem åren.
 

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.