Nästa artikel
Sunlight i kortare format
2020

Sunlight i kortare format

Publicerad 2 augusti 2019 (uppdaterad 19 augusti 2019)
Sunlights populäraste planlösning med långbäddar kommer i en version som är halvmetern kortare. Tack vare allt-i-ett-badrum blir de under sju meter i totallängd.
Sunlights halv- och helintegrerade husbilar med långbäddar har sålt bäst i deras sortiment. Till årsmodell 2020 kommer det kortare varianter på temat som får namnen Sunlight T 67 S och Sunlight I 67 S.

Halvintegrerade T 67 S är 6,96 meter lång och har förutom de höga långbäddarna baktill också en nedsänkbar taksäng över sittgruppen. Helintegrerade I 67 S är 6,98 meter lång och därmed också under sju meter i totallängd.

Sunlight uppger att båda ändå har samma komfort som sina längre syskon och den stora skillnaden är att dessa har allt-i-ett-badrum istället för så kallat raumbad med dusch och wc på olika sidor om mittgången.

Andra uppdateringar på Sunlight innefattar detaljändringar som en ny stänkskiva i köket och väggpanel i sängen. De helintegrerade husbilarna från Sunlight har nu fått vidvinkelspegel, något som de halvintegrerade/plåtisarna redan har haft tack vare Fiat Ducatos originalspeglar.

Relaterade bildspel

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.