Nästa artikel
Svea husbilar utökar i Roslagen
NYHETER

Svea husbilar utökar i Roslagen

Publicerad 23 november 2017
Svea Husbilar som är grundat i Älmsta norr om Norrtälje, och som har ytterligare en anläggning i Borås, utökar nu sin anläggning i Roslagen.

- Det känns fantastiskt att kunna utöka vår anläggning i Älmsta och ytterligare stärka vår position som Roslagens största husbilshandlare och husbilsförmedlare. Vi kliver nu in i en ny spännande fas med runt 10.000 kvm varav ca 2500 kvm inomhus, säger Tobias Linusson, VD Svenska Husbilsgruppen AB

Den nya anläggningen består av en tidigare flyghangar med tillhörande hall med fem portar. I nuvarande försäljningshall byggs en verkstad med 4-6 platser. Utöver detta finns även tre tälthallar.

På Svea Husbilar i Älmsta arbetar för närvarande 6 personer och företaget söker nu efter medarbetare till både den nya verkstaden och till försäljningen.

Bolaget satsar mer än de flesta på digital marknadsföring. En del i denna satsning är underhållande videofilmer som har setts av hundratusentals personer och Svea Husbilar, som startades 2016, har redan en av branschens största Facebookgrupper.

- Vi arbetar internt bitvis som en modern mediabyrå och vill genom våra digitala kanaler inte bara stärka vårt varumärke utan även bidra med relevant material som ligger i linje med våra kunders intressen. Vi har valt att vara väldigt öppna och synliga i bolaget och adderar gärna även ibland en del komiska inslag. Vi jobbar inte bara hårt utan gillar även att ha kul på jobbet, och det vill vi ska lysa igenom till våra kunder och följare, säger John Lönnqvist, Marknadsansvarig Svenska Husbilsgruppen AB

Svea Husbilar får tillgång till den nya anläggningen redan 1 december och kommer senare ha stor premiär i samband med att högsäsongen drar igång igen i mars/april.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.