Vinnarna av Årets station 2016, Sannarps Bensin & Butik AB (Circle K) i Halmstad, Sven-Olof Gudmundsson i mitten.

Nästa artikel
Sveriges bästa bensinstation
NYHETER

Sveriges bästa bensinstation

Publicerad 11 november 2016 (uppdaterad 11 november 2016)

Vinnarna av Årets station 2016, Sannarps Bensin & Butik AB (Circle K) i Halmstad, Sven-Olof Gudmundsson i mitten.

Svensk Bensinhandel, som bildades 1934, delar sedan 2006 årligen ut priset ”Årets station”. Priset är avsett att lyfta fram ett gott föredöme för bensinbranschen och visa hur man skapar god service för bilister.
Idag får Sannarps Bensin & Butik AB (Circle K) på Växjövägen 70 i Halmstad ta emot priset. Ceremonin sammanfaller dessutom med att stationen skyltas om och nyinvigs som Circle K. I ceremonin deltar representanter från Svensk Bensinhandel, Circle K samt Carl Fredrik Graf (M) Kommunstyrelsens ordförande.

- Sven-Olof Gudmundsson, som driver Sannarps Bensin & Butik AB i Halmstad, utmärker sig både lokalt och nationellt. Genom en kundnära service utöver det vanliga och ett starkt entreprenörskap driver Sven-Olof och hela personalen en av Sveriges mest framgångsrika servicestationer. Vidare har Sven-Olof utvecklat ett av Sveriges största och starkaste hyrsläpskoncept och är en uppskattad och känd profil i Halmstad. Varje kund är en välkommen gäst hos Sannarps Bensin & Butik AB och genom att kombinera styrkan i kedjans centrala koncept med lokala inslag har Sven-Olof skapat en framgångsrik och uthållig verksamhet, säger prisjuryn i sin motivering.

Utmärkelsen vilar på tre pelare; nämligen att utse en värdig station som vinnare och lämna erkännande, att för branschen lyfta ett gott föredöme och visa hur affären kan utvecklas samt att uppmärksamma allmänheten hur en modern station drivs för att ge utmärkt service till bil och bilist. 

I samband med prisutdelningen kommer vinnaren att hålla kampanjer och vinnaren får rätten att använda Svensk Bensinhandels varumärke ”Årets station“ fram tills nästkommande års prisutdelning.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.