Bild
Nästa artikel
Sveriges bästa ställplatser

Sveriges bästa ställplatser

Nyheter

Vi letar efter de bästa ställplatserna i Sverige och behöver din hjälp. Recensera en ställplats eller camping och vinn fina priser från Kama!

Redaktionen håller som bäst på att se över vår ställplatskarta här på sajten, där du även hittar alla landets campingplatser. Du hittar dem allihop under fliken "Ställplatser" i menyn. Alla som recenserar en ställplats eller en campingplats deltar i tävlingen och ju fler du recenserar desto större chans att vinna.
 
Priserna kommer från populära Kama och finns på bilderna här i högerspalten, värde från 360 till 395 kronor. 
 
För att recensera en ställplats eller camping måste du vara inloggad medlem, vilket är både gratis och lätt att bli. Vi har valt att begränsa recensioner till medlemmar för att det ska bli bättre kvalitet och inget problem med så kallat "spam". Du skapar ditt medlemskonto genom länken "Skapa nytt konto" i medlemsrutan i högerspalten här intill. 
 
Tävlingen löper fram till den första augusti, så sätt nu igång att dela med dig av dina erfarenheter från landets olika ställplatser och campingar. Såväl ris som ros är intressant för alla oss som reser runt i landet. 
 
Så här gör du för att recensera:
1. Logga in eller skapa ditt konto här till höger.
2. Klicka på "Ställplatser" i menyn
3. Klicka på respektive län för att hitta den ställplats eller camping du vill recensera.
4. Recensera, och kom ihåg - ju fler recensioner, desto fler vinstchanser.
 
 
Ju fler som recenserar desto bättre blir den här tjänsten! Och förhoppningsvis också landets ställplatser!

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.