Bild
Nästa artikel
Sveriges husbilsvänligaste kommun utsedd

Sveriges husbilsvänligaste kommun utsedd

NYHETER

Husbilsklubben, med 14 000 medlemmar, röstade igår på årsmötet i Kristinehamn fram vinnaren som Sveriges husbilsvänliga kommun.

2018 års pris gick till Karlskoga där Maria Motin är verksamhetssamordnare, dessutom är hon husbilsfantast och ofta ute med sin egen husbil sedan många år, något som kanske har bidragit till lyhördheten om vad husbilister efterfrågar.

– Vi är otroligt stolta och hedrade över att ha fått den här utnämningen, säger hon nöjt till SR P4 Örebro som intervjuat henne (lyssna här, 1:43 långt) och hon menar i inslaget även att husbilsfolket är en stark och viktig grupp och att utmärkelsen betyder mycket för kommunen. Dessutom berättar hon stolt om deras nya ställplats.

När Husbilsklubben utser den husbilsvänligaste kommunen tas en rad hänsyn, inte bara ställplatserna i sig utan även hur väl det är skyltat, hur husbilsturister blir bemötta, vilken service som finns och hur bra kommunen är på att informera.

 

Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.