Bild
Nästa artikel
Swecamp lanserar utmaning i camping

Swecamp lanserar utmaning i camping

NYHETER

Swecamp bjuder in till utmaningen "klassikern" där det gäller att under 2018 bli först med att bo på alla deras anläggningar. Priset för de tre första är elva gratisnätter och den som är allra snabbast får dessutom välja en välgörenhetsorganisation som Swecamp skänker 10 000 kr till. 

- Sverige erbjuder oändligt med utomhusupplevelser och vi brinner för att lyfta det vi tycker är det bästa av Sverige. Upplevelser med lokala anknytningar runt anläggningarna, men även mellan anläggningarna - som fina vägar och ställen att stanna till på under resans gång, säger Emma Hermansson, kommunikatör för Swecamp.

Resan är målet är en känd devis och Swecamp är säkra på att utmaningen kommer att skapa minnesvärda stunder för deltagarna, men de menar att även genom att låta vinnaren välja vilken välgörenhetsorganisation som Swecamp ska skänka 10 000 kronor ger yttterligare en krydda för vinnaren. De välgörenhetsorganisationer som är aktuella är de som har ett 90-konto vilket betyder att organisationen kontrolleras av svensk insamlingskontroll. 

- Detta är en utmaning som gör gott för andra, gott för plånboken och får dina minnen av stunder tillsammans att bli fler när du upplever det bästa av Sverige, avslutar Emma Hermansson.

Mer om Swecamp Klassikern finns på Swecamp.se.

Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.