Bild
Nästa artikel
Synden straffar sig själv

Synden straffar sig själv

NYHETER

Ingen husbil är inblandad men väl en svartvattentank på en buss. Platsen är Australien där några förmodade dieseltjuvar tog fel på "tanklock" då få lär tro att det var svartvattentankens innehåll tjuvarna ville åt.

På brottsplatsen vid den nattparkerade långfärdsbussen påträffade polisen en slang och så förstås det tanklock som saknades på den öppnade tanken.

Nu var det dock inte locket till dieseltanken som hittades, det satt fortfarande prydligt på plats, utan locket till svartvattentanken. Brottsplatsen gav sken av att de förmodade dieseltjuvarna hastigt hade avvikit från platsen. 

- Vi kan se att dom gjort en väldigt hastig reträtt, förmodligen med en bitter smak i munnen, enligt polisen Heath Soutar.

Möjligen kan tjuvarna till och med ha tappat aptiten för nya dieselstölder, åtminstone tills den bittra smaken de lär ha fått i munnen försvunnit.

Polisen säger sig söka efter gärningsmännen men även att man i just detta fall har noll intresse av att hitta och återlämna det stulna, om de nu fick med sig något.

Allt detta enligt The West Autralian.

Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.