Bild
Nästa artikel
Ta chansen och vinn ett tält!

Ta chansen och vinn ett tält!

Nyheter

Tävla med Husbil & Husvagn och du har chans att vinna ett tält! Perfekt för de större barnen som vill testa att campa själva, eller kanske för det oväntade besöket?

Det finns två tält att tävla om:

Kupoltältet Montreal för 4 personer
Hela tältet har fast golvi grå PE-material. Tältduken tillverkad i ventilerad polyester. Materialet tål en vattenpelare upp till 3000mm Tejpade vattentäta sömmar. 8,5mm glasfiberstativ. God ventilation och stora fönster i förtältet. 5,7 kg.
Från Holiday Fritid
 

WeCamp Darwin Pop Up för 2-3 personer
Med utvändigt materialt i 210T ripstop polyester och andningsbar polyester invändigt. Hydrostatiskt tryck 3000 mm. Stänger i Glasfiber. Markmått 245 x 150 x 110 cm. Vikt 2,2 kg.
Från Kama Fritid
 

Så här tävlar du:
Skicka en kort motivering om varför just du ska vinna tältet. Skriv vilket tält du helst önskar tillsammans med motivering, namn, adress och telefonnummer.
Maila till Therese.Andersson@husbilhusvagn.se

Tävlingen avslutas den 6 augusti.

Taggar: Nyheter, Hem

Kommentarer

#1
Kerstin Josefsson
2012-08-01 08:49

Vi skulle behöva tältet för vi har köpt en husbil och skall åka runt i den och vi har ju även barn barn som vill med och när det minstsa blivet äldre kan det bli för trångt att få plats i bilen
även när vi får besök kan det vara bra att kunna erbjuda övernattning
tältet 2-3 pers vore utmärkt

Ha en bra dag
Kerstin

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.