Bild
Nästa artikel
Takbox och båt i ett

Takbox och båt i ett

Nyheter

Här är takboxen som inte bara är en takbox. Vänd den upp och ned och vips har förvaringsutrymmet förvandlats till en båt.

BoatPack kan användas som vilken takbox som helst och den sväljer 650 liter bagage när den är placerad på biltaket, men den har också ett andra användningsområde.

Enligt den australiensiska tillverkaren är BoatPack den första takboxen som också fungerar som en båt (!), med några enkla handgrepp kan boxens överdel kopplas loss och lyftes av, sedan är takboxbåten redo att sjösättas.

Den övre delen av takboxen väger bara 20 kilo, därför ska det inte vara något problem för en ensam person att hantera båten. BoatPack är också utrustad med ett hjul så att båten ska kunna rullas från vägen till vattenbrynet.

Båten har klykor för åror, men den kan också förses med en mindre motor eller segel. Den mäter 1,8 meter på längden, drygt en meter på bredden och enligt tillverkaren ska den vara tillräckligt stabil för två personer eller 165 kilo.

Priset? Drygt 10 000 kronor, inklusive frakt.

Taggar: Nyheter, Hem

Kommentarer

#1
Mattias Andersson
2013-07-09 11:50

Det är ingen nyhet jag har en som är bättre.

#2
Mattias Andersson
2013-07-09 11:51

Ingen nyhet jag har en bättre ;)

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.