Bild
Nästa artikel
Tanum får egen bilbesiktning

Tanum får egen bilbesiktning

NYHETER

Nu är det klart att Tanum får sin första bilprovning och att den flyttar in i lokaler i Tanumshede.

­­– Vi är västkustens lokala bilbesiktning och ska finnas nära våra kunder, därför känns det naturligtvis jättebra att vi nu ska etablera oss i Tanum, säger Mats Pettersson, platschef på Besikta Bilprovning i Tanum i ett pressmeddelande och fortsätter Vi kommer inom kort starta arbetet med att iordningsställa lokalen och hoppas snart kunna återkomma med ett exakt datum för öppning av Besikta här i Tanum.  

Besikta är Sveriges nyaste bilprovningsföretag och startade verksamheten i mars 2013 när bolaget tog över 56 besiktningsstationer runtom i Sverige.  

Besikta i Tanum kommer att erbjuda besiktningar av MC, personbil, husvagn, husbil och släp upp till 4500 kg. Besikta erbjuder tre olika besiktningsalternativ för personbil: bas, standard och premium. Bas är den traditionella och lagstadgade besiktningen, standard och premium är utökade besiktningar som även inkluderar kontroll av avancerad elektronik i bilen.

De nya lokalerna ligger på Brehogsvägen 16 i Tanumshede och stationen öppnar under november 2014.

Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.