Bild
Nästa artikel
Tävla och vinn AC från Truma

Tävla och vinn AC från Truma

Tävling

Nu har du chansen att vinna en effektiv klimatanläggning från Truma.

Den varma säsongen närmar sig äntligen och det är hög tid att planera för bästa semestern.
Två produkter ligger i potten – en Truma Saphir, för montering i bagageutrymmet, och en Aventa Comfort, för montering i taket. Båda anläggningarna är kompatibla med alla på marknaden förekommande husbilar och husvagnar.
Till vinsten hör också installationen av AC:n hos en godkänd verkstad. Om du blir en av de två lyckliga vinnarna kommer vi att vara på plats och fotografera när monteringen av din Truma-vinst sker. Därför är det viktigt att du uppger märke/modell/årsmodell på din vagn/husbil.
En jury bestående av Nils Ekstrand från Truma, Carola Eklundh och Peet Kokla från Husbil & Husvagn, utser en vinnare ur varje kategori.

Takmonterade Aventa Comfort har låg vikt. Den ger både kyla och värme och har extra hög luftprestanda med 2400 W. Produkten har sleep-funktion för tystare kylning i fordonet och är extra platt invändigt för att ge bättre genomgångsutrymme.

Saphir installeras i bagageutrymmet och är lättast i klassen. Den är mycket effektstark och ändå tyst. Saphir är tänkt för fordon upp till 6,5 meter och har en praktisk timerfunktion för automatisk påslagning eller avstängning samt fjärrkontroll.

SÅ TÄVLAR DU: Svara på och motivera sedan ditt val – varför du föredrar en takmonterad eller garagemonterad klimatanläggning från Truma. Beskriv ditt val i några meningar och mejla ditt svar till redaktionen@husbilhusvagn.se. Skriv Truma i ämnesraden. Senast den 5 mars vill vi ha ditt tävlingsbidrag.

1. På vilka sidor skriver vi om Hymer B-Klass 678 i Husbil & Husvagn 3.12?
2. Hur många resesidor är det totalt i Husbil & Husvagn 3.12?

Husbil & Husvagn 3.12 är ute i butik den 28 februari.
 

Taggar: Nyheter, Hem

Kommentarer

#1
kent lund
2012-03-07 16:51

B-clasiker från 32-41
resesidor 15 st
Takmonterad vore ok, men en chassimonterad är mindre ur vägen samtidigt som den ansluts direkt till fläktsystemet,,i värmeanläggningen,,Sk garagemonterad!

#2
Kicki Persson
2012-03-07 17:22

1. sidorna 30-41
2.15 sidor resor

Vi skulle vilja ha en takmonterad, mycket för att den tar mindre plats av
vårat utrymme. Hög luftpresstanda är också väldigt bra genom att vi
har 2 hundar.

#3
Rolf Emanuelsson
2012-03-09 09:58

Fråga 1. Sidorna 30 - 35
Fråga 2. Sidorna 42 - 59 Totalt 15 sidor

Vi har en husbil av märket SEA CPT handikapp husbil gjort för rullstolsbundna. Vi är i stort behov av att det är lagom värme och kyla i vagnen. Husbilen är helt öppen med duschplats mitt på golvet..
Därför är min önskan att om vi är en av vinnarna att vi får en SAPHIR det fnns gott om utrymme i lastutrymmet.

#4
Morgan Aidermo
2012-04-01 20:18

30-41 / 15sidor hundarna tackar på förhand för svalkan

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.