Bild
Nästa artikel

Tele2 ordnar surfningen i bilen

NYHETER

Många som surfar när ni är på resande fot i husbilen? Tele2 lanserar en ny 4G-router som låter upp till tio enheter surfa under färden.

Att kunna vara uppkopplad under färden gör resan roligare, inte minst om du har barn med dig. Ett enkelt sätt är att alla delar på samma uppkoppling och Tele2 börjar nu sälja en ny 4G-router från Huawei som ansluts till bilens 12V-uttag och låter upp till tio enheter dela på en datapott under färden. Routern har också ett USB-uttag så att det går att ladda enheter samtidigt som den används.

– Car-Fi är en fantastisk produkt som gör det ännu roligare att ta med sig familjen eller vännerna ut på de på de svenska vägarna. Routern är lätt att installera och gör att bilens samtliga passagerare kan använda ett gemensamt nätverk för surf, musik, film och mycket mer, säger Henrik Lönnevi, affärs- och produktutvecklingschef på Tele2 Sverige till 99Mac.

Routern passar till såväl bilen, husbilen eller husvagnen och kostar under lanseringskampanjen 699 kronor. Tele2-kunder får också med ett Data On-Demand sim-kort laddat med fem gigabyte. Om datapaketet tar slut går det att köpa påfyllning som inte har något bäst-före-datum.

Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.