Nästa artikel
Tesla Cybertruck med Cyberlandr säljer stort innan den finns
NYHETER

Tesla Cybertruck med Cyberlandr säljer stort innan den finns

Publicerad 3 maj 2021
En av de mest spekulativa husbilarna, eller om man möjligen ska kalla den camper, har även rönt stora framgångar försäljningsmässigt. Redan innan den produceras har den sålt för mer än 50 miljoner USD. Kolla in videon!

Det är inte Tesla själva som tagit fram påbyggnaden Cyberlandr till Teslas modell Cybertruck, utan det är Stream It Inc. I verkliga livet kommer vi inte att kunna se ekipaget förrän som tidigast vid kommande årsskifte.

Det hindrar dock inte att intresset är stort, så stort att de förhandsbeställningar som kommit in till företaget hunnit passera 50 miljoner USD. Visserligen talar vi inte om några stora ytor men det finns ändå plats för både sovrum, kök, hygienutrymme och en sittplats. För 50 000 USD kan tillbyggnaden bli din. Utöver det behövs förstås även själva bilen.

Tesla å sin sida hävdar att de redan har en miljon reservationer på bilen så det som många betraktat som ett mycket spektakulärt bilbygge. I så fall kanske vi även får se konceptet i Sverige. Cyberlandr räknar med att det kommer ut 10 000 påbyggnader redan under 2022.

Kolla in deras video!
 

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.