Nästa artikel
Thor industries rapporterar dubblerad försäljning
NYHETER

Thor industries rapporterar dubblerad försäljning

Publicerad 9 juni 2021 (uppdaterad 11 juni 2021)
THOR Industries rapporterar en ökning för deras tredje bokföringskvartal som slutade sista april. Ökningen är anmärkningsvärt höga 105,7 procent jämfört med samma period I fjol.
Nivåerna är inte baserade på lageruppbyggnader, tvärtom rapporteras om historiskt låga lager hos återförsäljarna och orderböckerna hos Thors fabrikat är enligt rapporten fyllda en bra bit in på 2022.

– Vi redovisade rekordresultat under vårt tredje finansiella kvartal och uppnådde både den högsta kvartalsvisa nettoomsättningen och nettoresultatet i Thor Industries historia. Dessa resultat visar att tillväxten fortsatte oavbrutet efter den första tillfälliga avstängningen av våra återförsäljare och Thor Industries produktionslinjer i slutet av mars till slutet av april förra året på grund av pandemin. Vi har ökat våra produktionsnivåer, ofta med blygsamma investeringar, och har för avsikt att fortsätta öka produktionsnivåerna för att tillgodose den pågående, robusta konsument- och återförsäljarefterfrågan på Thor Industries RV-produkter, samtidigt som vi klarar av fortsatta utmaningar i leveranskedjan, säger Bob Martin , VD och koncernchef för Thor Industries.

Thor Industries är världens största tillverkare av fritidsfordon och äger bland annat Erwin Hymer Group.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.