Bild
Nästa artikel
Tre appar för turister i Storbritannien

Tre appar för turister i Storbritannien

Nyheter

Automobile Association har släppt tre applikationer som kan vara till nytta för campingturister i Storbritannien. Apparna har guide över dagsutflykter, campingar och golfanläggningar.

 

The 2012 AA Days Out heter appen för dig som vill göra dagsutflykter i Wales, Skottland eller England. Appen innehåller cirka 1800 utflyktsmål med prisinformation, öppningstider, faciliteter och GPSkoordinater. 
Golfanläggningarna visas i appen AA Golf Guide 2012, där ungefär 2 500 banor runt om i Storbritannien finns med. Det finns möjlighet att söka på golfbanor i närheten av din destination och bland annat telefonnummer till anläggningen. 
AA Caravan & Camping har runt 850 campingar utmärkta runt om i landet. I appen finns bland annat hur många stjärnor campingen har, detaljerade beskrivningar och annat som kan vara nödvändigt att veta som campingresenär.
Taggar: Nyheter, Hem

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.