Bild
Nästa artikel
Tre köptips som ökar julkänslan

Tre köptips som ökar julkänslan

Nyheter

Har du ännu inte hittat den där julkänslan? Vi ger tips på prylar som höjer stämningen.

 

Idag är det andra advent. Många av er har säkert redan pyntat med både stjärna och ljusslingor. Några av er har kanske inte ens hunnit reflektera över att det är december. Men för er som vill öka julkänslan med två veckor kvar till jul, kommer här tre köptips.

 

Julstämning på DVD
Låt din TV bli en del av julstämningen. Med den här DVD-filmen fyller du ditt hem med lugna bilder och klassisk julmusik. Den sköter sig själv med auto-loop, det vill säga, den spelas upp om och om igen tills du stänger av. Mysigt inslag på glöggfesten och julfirandet. Kanske som julklapp? DVD:n har inbyggt presentpapper. Vänd bara på omslaget. Filmen fungerar med alla DVD-spelare och widescreen-TV. Den innehåller 180 olika bilder med julmotiv och blandas med bildspel av glammiga julgranskulor. Speltid: 60 minuter.
29 kr på Bluebox.se

 

Gran i kruka
Gör ett välkomnande intryck vid entrén med en liten gran. Granen kommer i kruka och har 20 stycken varmvita LED-lampor. Höjd 50 cm. Anslutningssladd 4 meter. Transformatorn är godkänd för utomhusbruk.
149 kr, Rusta

 

Julgransbevattning som paket
Den här julgransbevattningen passar bra in under granen. Format som ett paket är den helt självgående och håller granen glad. En genomskinlig slang går från julklappslådan till granfoten. En liten fästanordning medföljer så att slangen sitter på plats. När vattennivån sjunker i julgransfoten fylls den automatiskt på från tanken som rymmer ca 8 liter vatten.
159 kr, Coolstuff.se

Taggar: Nyheter, Hem

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.