Bild
Nästa artikel
Treaxlad Hymer B-Class Masterline 880

Treaxlad Hymer B-Class Masterline 880

2020

På Hymers presskonferens på mässan i Düsseldorf presenterades den första treaxlade modellen på MB Sprinterchassit. MasterLine 880 är en lyxbil med gott om utrymmen. Se bildspel!

Tidigare i år har Hymer visat nya 780 och 790 på Mercedes Sprinter och nu har färgen precis torkat på den treaxlade ML 880 som blir herre på täppan i sortimentet.

Husbilen är 8,89 meter lång och 2,35 meter bred och det är den första bilen på Hymers SCL-chassi som har tre axlar.

Invändigt är det gott om utrymmen och så även i golvet. Sidosoffan är 30 centimeter längre och arbetsytan i köket har utökats med 20 centimeter. B-ML 880 har två garderober och den i "vardagsrummet" passar för ytterkläder. I badrummet finns ytterligare en som närmast kan liknas vid ett "walk-in-closet".

Badrummet har en ny planlösning med handfatet intill duschen och gott om speglar vilket ger mer utrymme i själva toalettutrymmet. Längst bak finns rymliga långbäddar och undertill ett rejält garage. 880 väger upp till 5,5 ton vilket ska ge rejält med lastmöjlighet både i kilo och utrymme räknat.

Se bildspelet här intill!
Taggar: Nyheter, Hymer

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.