Bild
Nästa artikel
Truma får pris

Truma får pris

NYHETER

Ytterligare ett företag i fritidsfordonsbranschen fick pris när “TOP 100” för företag i Tyskland delades ut. Trums ses som ett av de hundra mest innovativa, medelstora företagen.

För tredje gången räknas nu Truma till de mest innovativa medelstora företagen i Tyskland då familjeföretaget från Putzbrunn erhöll innovationspriset “TOP 100” den 23 juni 2017. Denna välrenommerade utmärkelse ges till medelstora företag som kännetecknas av en hög innovationsgrad och framtidsinriktning.

Truma övertygade juryn främst genom den konsekventa inriktningen mot Industri 4.0.

- Vi vidareutvecklar verksamheten och går från att vara apparattillverkare till digital systemleverantör. Hit hör inte enbart nya produkter som Truma iNet System, utan även effektiva företagsprocesser och moderna, hel- och delautomatiserade produktions- anläggningar, säger Truma:s VD Frank Oster och fortsätter Våra kvalificerade och engagerade medarbetare är en mycket viktig faktor i våra framgångar.

Philipp Wegmann, chef för Business Development, och Jutta Bringazi, pressansvarig, tog emot utmärkelsen i Essen den 23 juni 2017 av Ranga Yogeshwar, mentor till ”TOP 100” och vetenskapsjournalist. 

Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.