Nästa artikel
Truma får Red Dots designpris
NYHETER

Truma får Red Dots designpris

Publicerad 14 april 2021 (uppdaterad 14 april 2021)
Truma får designpris från Red Dot för sin serie med portabla kyl/frys Truma Cooler. Priset är internationellt erkänt och ges till produkter som inte bara har en smart design utan även en god funktionalitet, ergonomi och förväntad lång livslängd kombinerat med nytänkande.

Truma Cooler finns i en rad storlekar för olika kunders önskemål. De kan drivas med såväl 12 volt som vanlig ström. Boxarna har integrerad flasköppnare, USB-uttag för laddning av andra enheter som telefon eller dator, smart dränering för enklare rengöring samt flyttbara korgar på de modeller vars volym är 60 liter eller större.

Red Dot Award ges årligen och juryn består av internationella experter.

Frysen på Truma Cooler håller temperaturen ner till -22 ° C även om utetemperaturen är hög. Kompressorkylaren beskrivs som särskilt kraftfull utan att bli högljudd och är utrustad med ett trestegs batteriladdningsskydd vilket ska skydda bilbatteriet vid 12-voltsdrift. Med en kostnadsfri app, Truma Cooler-appen, är det enkelt att kontrollera kylboxen via Bluetooth med hjälp av en smartphone eller surfplatta.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.