Bild
Nästa artikel
Truma testade klimatet

Truma testade klimatet

NYHETER

Adria och Truma sponsrade KTM i Dakar-rallyt och försåg KTM-förarna med såväl boende som behagligt klimat. Nu har allt fått bekänna färg i denna tuffa miljö. Kolla in bildspelet!

Sydamerikanska Dakar-rallyts 900 mil genom öknen är en prövning för både människa och materiel. Både KTM:s förare Marc Coma, Adrias husbilar och Trumas klimaanläggning har fått kämpa för segern.

Efter de tuffa etapperna behöver förarna ta igen sig sig så gott det går, nattetid och under vilodagarna. För detta ändamål har Adria ställt fem husbilar till förfogande för förarna i KTM Racing Team och det krävs att bilarna håller både värme och kyla utan knepiga inställningar.
 
Två av följebilarna utrustades av Truma med Aventa comfort takklimatanläggningar och manöverheten CP plus. Trots de skiftande förhållandena mellan Atacama-öknen och Anderna klarade systemet av att hålla den inställda temperaturen. Truma CP plus fick verkligen visa vad det gick för.
 
Jodå, spanjoren Marc Coma tog hem den 14:e titeln i följd för KTM Racing Team i Dakar-rallyt 2015.
Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.