Bild
Nästa artikel
Truma utsett till "Bästa märke"

Truma utsett till "Bästa märke"

NYHETER

I samband med mässan i Stuttgart presenterade tidningarna Promobil samt Caravaning sina priser i olika kategorier. Nu presenterar vi läsarvalen i fyra kategorier tillbehör där Truma tar för sig.

Truma fick en bra start på  det nya året då det offentliggjordes att de vann läsarnas val av "Bästa märke 2014" i promobil/Caravaning i fyra klasser. De båda facktidskrifterna undersöker varje år vilka som är branschens mest populära tillbehörsmärken. 

När det gäller värmare tog Truma med 84% förstaplatsen för sjunde året i följd. Precis som åren innan valde läsarna Truma till bästa märke även när det gäller manövreringssystem, 64%. Truma tog dessutom andraplatsen i klassen klimatanläggningar. För första gången var Truma i år representerat i kategorin "Strömgeneratorer" och knep direkt en tredjeplats.

- Vi är mycket stolta och glada över detta fantastiska resultat. Det är en sporre för oss att erbjuda kunderna ännu större komfort på resan, säger VD Eduard Schrall.

Tillsammans med Jutta Bringazi, pressansvarig, tog han emot utmärkelserna i januari 2014 vid CMT i Stuttgart.

Taggar: Nyheter, Mässor

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.