Bild
Nästa artikel
Trumas klassiker i uppdaterad version

Trumas klassiker i uppdaterad version

Nyheter

Truma lanserar två nya ättlingar till Truma S, den värmare som gjorde husvagnsliv vintertid möjligt för femtio år sedan.

Nya Truma S 3004 och S 5004 har samma grundteknik, inklusive den S-formade värmeväxlaren, som alla Truma S-värmare haft sedan 1961. Det nya ligger i användargränssnittet. Ett snabblås gör att det går att ta av och sätta tillbaks kåpan med ett ”klick”. 

Den nya värmarens fördelar ska vara dessa: Lätt att hålla rent. Reglageknapparna är ergonomiskt utformade och upphöjda. Enkelt att ställa in temperaturen exakt. En touch på instrumentpanelen får knappar och reglage att lysa så att de blir lätta att hantera i mörker. Fläkten är 20 procent effektivare än på tidigare modeller. 
Värmarna kan levereras i två nyanser av grått. Den exklusivare modellen kan dessutom fås med en tilläggsmodul som gör att den ser ut som en eldstad. Lågornas utseende och sprakande styrs då med fjärrkontroll. 
Taggar: Nyheter, Hem

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.