Nästa artikel
Tvärställd queenbed och bioduk
2020

Tvärställd queenbed och bioduk

Publicerad 19 augusti 2019
Helintegrerade Itineo RC 740 har en tvärställd dubbelsäng och plats för bioduk i sovrummet. Sovrum och badrum kan dessutom stängas av mot resten av bilen.
Nya Itineo RC 740 är en helintegrerad husbil som liknar en lyxig tvårummare i boendemiljön. Längst fram finns en face-to-face sittgrupp och ett smidigt vinkelkök där vinkeln är riktad mot sittgruppen. Ett högt och smalt kylskåp finns på motsatt sida.

Ett trappsteg uppåt och bakåt i bilen kommer badrummet med toa/handfat på ena sidan och dusch på andra sidan mittgången (raumbad). Duschdörren kan i öppet läge stänga av mittgången så att det bildas två rum ganska precis halva husbilens yta.

Den bakre halvan stoltserar med en tvärställd queenbed med ett litet smalt fönster vid de sovandes huvuden och ett annat fönster på fotsidan. Där finns också möjlighet att montera en projektorduk för den som vill se film i storformat. En fördel vid filmtittande är att sängen också kan skjutas upp i "sittläge" vilket också ger enkel passage vid fotänden.

Allra längst bak på Itineo RC 740 finns en rymlig garderob och under den ett garage. Med andra ord har den det mesta som ofta efterfrågas av köparna i form av stor kyl, vinkelkök, separat dusch, queenbed och garage! RC 740 är 7,43 meter lång och dubbelsängen är 140 cm bred.

Kolla in bildspelet intill där du ser detaljerad planlösning.

Relaterade bildspel

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.