Hobby excellent edition 2024

Nästa artikel
Uppdateringar på Hobby husvagnar 2024
2024

Uppdateringar på Hobby husvagnar 2024

Publicerad 14 augusti 2023 (uppdaterad 14 augusti 2023)

Hobby excellent edition 2024

Husvagnarna från Hobby får till 2024 uppdateringar i detaljer både invändigt och utvändigt och det tillkommer även några nya planlösningar.

Samtliga vagnserier (utom Maxia) får uppdaterade detaljer utvändigt i form av mer dynamiska linjer på sidorna, nya integrerade rangerhandtag och uppdaterad akter i form av nya baklyktor. Vidare har flera av serierna fått nya tyger invändigt och nya detaljer i köket i antracit.

Däribland instegsserien OnTour som passar nybörjarfamiljerna som vill ha en lättdragen vagn som inte är så bred bakom dragbilen. OnTour mäter 2,2 meter på bredden och finns från 1200 kilo totalvikt. Därmed är det husvagnar som också är lämpliga för elbilar eller fordon/förare där låg dragvikt är viktigt. Vill man ha en vagn för barnfamiljen är 470 KMF med våningssäng en tänkbar kandidat.

Serien De Luxe har 14 olika planlösningar som passar både par och familjer. Här finns bland annat De Luxe 515 UHK med nedsänkbar taksäng över sittgruppen som gör den ovanligt mångsidig.

Serierna Excellent och Excellent Edition är Hobbys serier i mellanklassen och de får uppdateringar i både invändiga och utvändiga detaljer. Det här är serier som passar den som vill ta steget från instegsklassen, men inte riktigt är redo för den absoluta lyxklassen. Lättdragna vagnar med många finurliga planlösningar att välja bland. Till exempel Excellent 495 WFB, 540 WFU och 560 WFU som har stora badrum i vagnens fulla bredd längst bak.

Prestige får nya "dark oak" dekoren. Dessa mörka träfärger ihop med glansigt vitt ger en ännu mer exklusiv känsla i Hobbys nästa finaste serie.

Finaste husvagnsserien Maxia får som vi tidigare rapporterat om en nya planlösning i form av mångsidiga familjevagnen 595 KMF. Den har en trevåningssäng som kan omvandlas till 0, 1, 2 och 3 våningar. Perfekt när barnen växer ur och man vill ha plats för en hund eller övrig last istället för att barnsängar ska ta upp utrymmet. Eller om man har färre barn kan det bli en rolig lekyta.

 

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.