Bild
Nästa artikel
Upplev naturen i Småland

Upplev naturen i Småland

Nyheter

På Getnö Gård kan du uppleva naturen genom guidade turer. I anslutning till gården finns en camping, alldeles intill sjön Åsnens strand.

Getnö Gård är ett privat naturvårdsområde, med en egen ö-grupp beläget mitt i sjön Åsnen. Runt om Getnö Gård ligger fågelskyddsområden och naturreservat. Perfekt för dig som vill uppleva vildmarken!
Följ med naturguiden Gitt Madsen på en resa genom naturen. På natur- och kulturvandringen får du till exempel smaka på småländska matupplevelser. För barn mellan 6-12 år finns en speciell natur- och djurvandring.
Vid sjön Åsnens strand ligger deras naturcamping. Det finns 150 stycken platser, varav 120 är med el. Varje tomt har en egen lägereld/grillplats. Det finns en gårdsbutik, café, pub och restaurang. För den rastlöse så finns det kanoting,fiske,beachvolley,boule, minigolf och mycket mer.

Information & bokning i receptionen på Getnö Gård
telefon 0477-24021
www.getnogard.se

Taggar: Nyheter, Hem

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.