Nästa artikel
Urshult Camping tar hem titeln som Sveriges bästa campingvärd
NYHETER

Urshult Camping tar hem titeln som Sveriges bästa campingvärd

Publicerad 9 juli 2021 (uppdaterad 9 juli 2021)
Urshult Camping är en mysig familjecamping i natursköna Småland. Campingen är belägen bland äppelodlingar och jordgubbsfält och erbjuder bland annat fiske, bad, cykelleder och kanotutflykter.

Intresset för att semestra inom Sveriges gränser är större än någonsin. Att svensk camping dessutom är Sveriges största semesterboende är inte förvånande när det kryllar av campingvärdar som gör allt för att deras gäster ska ha en så bra vistelse som möjligt.

Några som lever och andas camping är de tidigare Göteborgsborna Eva och Martin, som valde att lämna storstan för att rota sig i den småländska idyllen. Tillsammans driver de Urshult Camping och de kan nu titulera sig som Sveriges bästa campingvärd!

–  Vi känner oss otroligt smickrade och tacksamma över utnämningen som Sveriges trevligaste campingvärdar. Detta är den finaste och bästa feedbacken vi kunnat få från våra underbara gäster, säger Eva och Martin som driver Urshult Camping.

Acamp är nätverket som sedan 2019 har erbjudit människor att hitta, boka och hyra ut ställplatser att övernatta på, antingen direkt via sin app eller via webbplatsen. De samarbetar med markägare över hela landet och av erfarenhet vet de att ett gott mottagande förhöjer semestergästernas vistelse. Därför tyckte Acamp att det var dags att hylla den som fixar, välkomnar och underhåller och arrangerade därmed tävlingen som nu korat Sveriges bästa campingvärd.

–  Vi fick in väldigt många fina bidrag till tävlingen och det känns oerhört roligt att Urshult Camping fått äran att ta hem titeln som Sveriges bästa campingvärd. De campingvärdar som höjer upplevelsen med ett riktigt gott mottagande är på många sätt ryggraden i vår verksamhet, säger Öje Holt, grundare av Acamp.

Här hittar du deras hemsida. GPS: N56°32'44", E14°48'25"
 

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.