Bild
Nästa artikel
USA-trailer till Sverige

USA-trailer till Sverige

Nyheter

Nu kommer Fifth weelers till Sverige. Företaget BE-Camper tar in fordonen och anpassar dem efter svenska krav.

Fifth wheelers är en populär typ av campingtrailers i USA  som sätts bakom en pick-up eller lastbil med vändskiva. Nu kommer de till Sverige. Det är företaget B-E Camper i Göteborg som tar in fordonen och modifierar dem så de klarar svenska krav. Första trailern som nu finns i Göteborg är en Open Range Mesa Ridge MF395 BHS. (Modellsiffran betecknar boytan i kvadrattum.) Mesa Ridge MF 395 BHS är en trailer från tillverkaren Open Range RV med barnkammare längst bak och en diger utrustningslista. Bland annat finns dubbla toaletter, tvättmaskin, torktumlare och gasolelverk men även extra utfällbart utekök samt en skena för ytterligare en grill vid entrédörren. Fyra stycken slide-outs ger plats för dubbelsäng, två soffor, köksgrupp och duschkabin. Priset hamnar i Sverige på 729 000 kronor + moms eller 911 250 kronor med moms.
Andra modeller som kan tas in har balkong eller garage. Ett antal lättare trailers som kan dras av mindre pick-uper kommer också att finnas och tanken med fordonskombinationerna är att man ska kunna dra dem med BE-körkort..
Läs mer på becamper.se
Taggar: Nyheter, Hem
USA-trailer till Sverige
USA-trailer till Sverige
USA-trailer till Sverige
USA-trailer till Sverige

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.