Nästa artikel
Välbesökt på husbilsmässan!
Nyheter

Välbesökt på husbilsmässan!

Publicerad 1 april 2023 (uppdaterad 1 april 2023)
Full aktivitet på Kistamässan under andra dagen av mässan Husbil Stockholm.

Om första dagen av mässan Husbil Stockholm – Frihet på hjul startade med en relativt lugn dag så har det idag tagits igen med råge! Redan klockan 10.00 när portarna öppnade var det köbildning utanför och därefter har besökarna kommit under en aldrig sinande ström.

Vi har pratat med ett gäng mässbesökare och här är en del av dem.

Susanne Wikström och Rolf Linder (ej med på bild) har rest till mässan från Tungelsta strax söder om Stockholm.

Vad ska ni titta efter på mässan?
– Vi har en Knaus-plåtis från 2021 och är nöjda med den, så vi vill titta efter bra-att-ha-saker till husbilen. Till exempel skulle vi gärna hitta en isolermatta till framrutan. En sådan värmer bra under vintern och ger svalka sommartid. Vi skulle också gärna hitta bärbara solceller så man slipper göra en fast installation på taket.

Maren Schuldt och Jan Castlin från Stockholm bläddrar intresserat bland tidningarna i Husbil & Husvagns monter.

Vad hoppas ni hitta på mässan?
– Vi vill gärna ha inspiration till nya platser att resa till. Förhoppningsvis kan vi snart sluta arbeta och göra resandet mer permanent. Vintern hoppas vi blir på sydligare breddgrader.

Vad har ni för husbil idag?
– En Sun Living på 7,5 meter och med långbäddar och den är vi väldigt nöjda med. Tidigare har vi rest mer snabbt och enbart stanna kort tid på varje plats, men nu vill vi gärna ändra på det. Därför skulle vi gärna hitta ett luftförtält att ha till husbilen.

Ellionore Asplund och Björn Larsson har rest ända från Söderhamn i Hälsingland ner till mässan.

Har ni sett något kul på mässan?
– Nej, vi hittade inget speciellt. Vi är nöjda med den husbil vi har i nuläget och som vi har haft i sex år. Totalt har vi haft två husbilar.
– När det gäller tillbehör har vi det vi behöver i nuläget. Under åren har vi kompletterat med det vi saknat.

Även om personerna som vi pratade med är nöjda med sina nuvarande husbilar så är det andra som har passat på att köpa en husbil nu under mässan.

I Husbil & Husvagns monter är intresset för resmålsinspiration stort och har du missat några av våra tidningar kan du köpa dem genom att trycka här.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.