Bild
Nästa artikel
Varberg fick fler ställplatser

Varberg fick fler ställplatser

NYHETER

Varberg ökade antalet ställplatser i somras. 400 meter från stadskärnan är det nu möjligt för 14 husbilar att parkera i stället för de tidigare åtta platserna.

De åtta tällplatserna kom till i juni 2013 men kommunen upptäckte snabbt att dessa var väldigt uppskattade och beslutade om att anordna ytterligare sex platser med start i juli 2014.

Som sig bör med ställplatser är det nära till både bad och stadskärnan, det är cirka 400-500 meter till stadskärnan, 100 meter till kallbadhuset samt 200 meter till Varbergs fästning.

Strandpromenaden är ytterligare en attraktion som ligger i direkt anslutning till ställplatserna vilket gör att man enkelt förflyttar sig till Kurorten och Apelvikens Strand  som är välbesökta platser.

Dessutom ligger ställplatserna i direkt anslutning till Stena Lines linje Varberg-Grenå vilket innebär att närheten till kontinenten är påfallande.
Var?

Följ skyltarna till färjan mot Grenå.

GPS: N57°06'30", E12°14'36"  

Antal ställplatser: 14, alla med el
Pris: 200kr lågsäsong (v35-v24)  350kr högsäsong (v25-v34)
El: Ingår i priset
Öppet: Året runt  
Service: Full service såsom toalett, dusch, tvättstuga, el, vatten, wifi och tömning dagtid.

Taggar: Nyheter

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.